Location: Home > Getuigenissen
Instellingen
Fontsize:
Laatste update
May 19. 2018 20:31:17

Getuigenissen

Beste SUPER team, 

Nu Leandro vandaag aan zijn laatste dag bij jullie op school is begonnen wil ik even uitgebreid de tijd nemen om jullie te bedanken… zodat jullie weten en er even bij stil blijven staan hoe belangrijk jullie zijn voor onze kinderen.

Lees meer...

 

Beste, 

We willen jullie als school en vooral als team bedanken voor de kansen die jullie aan onze dochter hebben teruggegeven via jullie aanpak de voorbije 5 jaren!  

Lees meer...

 

Beste meneer directeur, 

1 september 2011 stapten wij samen met Fientje de schoolpoort van De Berk binnen...

Lees meer...

 

Hallo allemaal, 

Via deze weg wil ik jullie allemaal nog eens heel hartelijk danken voor de goede begeleiding die jullie gaven aan Dries.

Dries heeft dank zij jullie hulp terug zijn zelfvertrouwen opgebouwd, wat ook te zien was in zijn dagelijks functioneren, steeds met veel plezier naar school, goede resultaten... ook nu in het middelbaar onderwijs plukken we daar de vruchten van.

Lees meer...

 

Brief van een tevreden ouder.

Beste directeur, 

Graag wil ik u en al uw collega’s bedanken voor de zeer goede zorgen voor onze zoon gedurende de laatste vier jaren maar wij moeten spijtig genoeg afscheid nemen van een superteam. Vier jaren geleden begonnen wij als ouders met een heel klein hartje aan een nieuwe school... Wij wisten niet goed wat buitengewoon onderwijs juist was maar jullie zijn echt buitengewoon!

Lees meer...

 

Beste directeur en personeel van De Berk,

Het einde van het schooljaar is alweer nabij en daarbij, voor onze zoon, ook het einde van een mooie schoolcarrière in De Berk.  Ik herinner mij nog goed hoe we vertwijfeld en met veel vragen de eerste contacten legden met de school.  

Lees meer...

 

vorige top